Nahoru

Rudičtí si oblíbili Dům přírody

Rudičtí si oblíbili Dům přírody

May 6, 2016

Dům přírody pohledem místní obyvatelky.

Výňatek ze zpětné vazby spokojené návštěvnice paní Lucie Kalábové z Rudice, které moc děkujeme za poděkování:)

Dobrý den, patřím spolu se svou rodinou k velkým příznivcům Domu přírody na Skalním mlýnu. Vaše expozice jsme navštívili již několikrát, s dětmi i bez. Oba naši synové (6 a 3 roky) si ze všeho, co svým návštěvníkům předkládáte, vybrali to své, velice oceňujeme nejen bohatství informací, které nabízíte, ale také interaktivita celého celku je, zvláště pro děti, naprosto úžasná, stejně tak se mi líbí i to, jak u jednotlivých zastavení nabízíte i dětská stupátka, jsou to detaily, které ale zdaleka ne na všech výstavách jsou běžné a přitom celkový dojem silně ovlivní. Děti samozřejmě milují i hernu, i mě osobně se velice líbí, krápníky na suché zipy i další vybavení hodnotím jako jedno z nejlepších, které jsme kdy měli možnost navštívit.

Také veškerý personál, se kterým jsme se během našich návštěv setkali, byl vždy přijemný a ochotný. V neposlední řadě se mi také velmi líbí řešení vstupní haly před samotnou expozicí a fakt, že m.j. svým návštěvníkům nabízíte i možnost zakoupení nejen běžných suvenýrů, kterých je v okolí Skalního Mlýna a jeskyní nepochybně dost, ale i výběr řemeslných výrobků z regionu. 

Celkově hodnotíme návštěvu Domu přírody jako nesmírně pozitivní zkušenost a děkujeme, že jste nám ji prostřednictvím své práce, umožnili. Vaše dobré jméno samozřejmě šíříme dál a pevně věřím, že okruh příznivců Domu přírody Mor.Krasu dál poroste.
 
Se srdečným pozdravem,
Lucie Kalábová